товарознавство продовольчих товарів підручник сирохман і.в
товарознавство продовольчих товарів підручник сирохман і.в
Товарознавство. Продовольчих товарів. Підручник. ББК 65.050.09. С40 Рекомендовано Міністерством освіти і науки України. як підручник для студентів вищих навчальних закладів. Лист № 1.4/18-Г-1049 від 03.07.2007 Рецензенти: Н.В.Притульська, зав.каф. товарознавства та експертизи прод. товарів Київського нац. торгівельно-економічного ун-ту, проф., д-р.техн.наук; А.А.Дубиніна, зав.каф. товарознавства та експертизи прод. товарів Харківського держ. ун-ту харчування і торгівлі, проф., канд.техн.наук . Сирохман І.В., Задорожний І.М., Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих товарів: Підручник. 4-е вид, переробл. і доп. - Київ: Лібра, 2007. - 600 с. ISBN 978-966-7035-86-0.
Сирохман I. В., Задорожний I. M., Пономарьов П. X. Товарознавство продовольчих товарів. Київ, Лібра, 1997. - 632 с. Втрати продовольчих товарів у процесі товаропросування..28 1.5. Стандартизація і сертифікація продовольчих товарів..31 1.6. Штрихове кодування і товарна класифікація експортно-імпортних продовольчих товарів..34 1.7. Зберігання продовольчих товарів в роздрібній торговельній мережі і вимоги до їх якості..38 2. Зерноборошняні товари..40 2.1. Хімічний склад зерна..40 2.2. Крупи..41 2.3. Борошно..48 2.4. Показники якості та дефекти крупів і борошна..56 2.5. Пакування, маркування, транспортування та зберігання крупів і борошна..61 2.6. Макаронні вироби..66 2.7.
Товарознавство продовольчих товарів". Случайные термины: НАЛОГООБЛОЖЕНИЕ ИНОСТРАННЫХ ФИЗИЧЕСКИХ ЛИЦ - законодательно установленное обязательство по уплате подоходного налога физическими лицами, находящимися на территории другого государст. EFTS - ELECTRONIC FUNDS TRANSFER SYSTEM - электронная система платежей: система расчетов, заключения сделок, перевода средств и информации посредством электронных средств связи (A. ДИВИДЕНДЫ, ВЫПЛАЧИВАЕМЫЕ В ВИДЕ АКЦИЙ - STOCK DIVIDENDSДИВИДЕНДЫ, выплачиваемые акционерам в виде акций компании-эмитента.
Підручник розрахований на подготовку бакалаврів, слеціалістів спеціальностей «Товарознавство і комерційна діяльність, «Експертиза товарів і послуг», «Товарознавство та експертиза в митній справі» з дисциплін «Товарознавство тари і пакувальних матеріалів», вивчення якої передбачено у навчальних закладах III і IV рівнів акредитації. У підручнику наведено товарознавчу характеристику основних і допоміжних пакувальних матеріалів. Особливе місце займають полімерні комбіновані та багатошарові матеріали і тара на їх основі. Розглянуто сучасні тенденції пакування відповідніх груп продовольчих і деяких .
17. Сирохман І.В., Задорожний Ф.М. Товарознавство продовольчих товарів: навч. посіб. Хапрків. Світ Книг. 2016. С. 710. 18. Сирохман І.В., Раситюк Т.М. Товарознавство смакових товарів: Підручник. Львів. 2009. С. 344. 19. Стефаненко С.П., Бевза С.С. Товарознавство харчових продуктів. Вінниця. 2010. С. 536. 20. Титаренко Л.Д. Теоретичні основи товарознавства: Навчальний посібник. Центр навчальної літератури.
Товарознавство продовольчих товарів Технология товаров (продоволь-х). 50 грн. Договорная. Обе книги имеют твердый переплет. См. фото. Сирохман І.В., Задорожний І.М., Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих товарів Підручник.— Київ: Лібра, 2002. — 368 с. Анотація та зміст – див. фото. Хлебников, В. И. Технология товаров (продовольственных) Учебник М.: Издательский дом "Дашков и К", 2000. - 426 с. Аннотация и содержание (что поместилось) – см. фото. Способы оплаты: • Олх-доставка (читайте на сайте олх) • Наложенный платеж с предоплатой. • Оплата на карту "Приват-банка" • Оплата наличными при встрече в Дарницком районе – Позняки. Добавлено: в 14:57, 17 декабря .
Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення. Навчальний посібник. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення. Навчальний посібник. Сирохман І.В. Посилання видалено правовласником ----. Популярные книги за неделю: #1. Г.С.Гендин. Высококачественные ламповые усилители звуковой частоты (МРБ-1235, 2000, djvu). 4.47 Mb.
Книга Товарознавство продовольчих товарів: Підручник. , автора Сирохман І.В. купить в интернет магазине BookZone. Бесплатная доставка по Киеву и всей Украине. Лучшие цены и качество | 978-617-07-0054-4. Описание. Підручник із загального товарознавства містить базові теоретичні матеріали та основні нормативні документи, пов’язані з класифікацією, вимогами до якості, пакуванням, маркуванням, зберіганням продовольчих товарів. Враховано також вимоги нових державних стандартів, технічних умов, підзаконних актів, зміни в асортименті певних груп і видів товарів. Підручник "Товарознавство продовольчих товарів: Підручник." - Сирохман І.В. Рекомендуемые книги.
Сирохман, І. В. Товарознавство продовольчих товарів [Електронний ресурс] : підручник / І. В. Сирохман . ─ Харків : Світ Книг, 2019 . ─ 713 с. Анотація: Підручник із загального товарознавства містить базові теоретичні матеріали та основні нормативні документи, пов’язані з класифікацією, вимогами до якості, пакуванням, маркуванням, зберіганням продовольчих товарів. Враховано також вимоги нових державних стандартів, технічних умов, підзаконних актів, зміни в асортименті певних груп і видів товарів. Враховано також вимоги нових державних стандартів, технічних умов, підзаконних актів змін в асортим.
Підручник розрахований для бакалаврів напряму підготовки „Товарознавство і торговельне підприємництво" і магістрів спеціальностей "Товарознавство і комерційна діяльність Експертиза тов. Товарознавство м’яса і м’ясних товарів. Сирохман І.В., Лозова Т.М. Название. Товарознавство м’яса і м’ясних товарів. Автор. Сирохман І.В. Лозова Т.М. Издательство. ЦУЛ.
Товарознавство продовольчих товарів. 550грн. Автор: Сирохман І.В. Видавництво: Світ книг. Рік видання: 2019. Сторінок: 713. Склад: В наявності. Кількість. Купити. Підручник із загального товарознавства містить базові теоретичні матеріали та основні нормативні документи, пов’язані з класифікацією, вимогами до якості, пакуванням, маркуванням, зберіганням продовольчих товарів. Враховано також вимоги нових державних стандартів, технічних умов, підзаконних актів, зміни в асортименті певних груп і видів товарів. Враховано також вимоги нових державних стандартів, технічних умов, підзаконних актів змін в асортименті певних груп і видів товарів.
Без знань властивостей продовольчих товарів неможливо забезпечити процес товаропросування і збуту, оцінити прибутковість цієї діяльності. Окремі розділи підручника підготували: доктор технічних наук, професор Сирохман І.В. —4; 5; 8; 9; 11; кандидат технічних наук, професор Задорожний І. М. — 2; 7; 10; кандидат технічних наук, професор Пономарьов П.Х. — 1; 3; 6. Розділ 1. ЗАГАЛЬНА ЧАСТИНА.
Підручники: 1. Сирохман І.В. Товарознавство молочних та яєчних товарів : підручник / І.В. Сирохман, Г.Б. Рудавська, Є.В. Тищенко. – К. : Київ. держ. торг.-екон. ун-т, 2000. –251 с. 2. Сирохман І.В. Товарознавство смакових товарів : підручник / І.В. Сирохман, Т.М. Раситюк. – Львів : Видавництво ЛКА, 2003. – 426 с. 3. Сирохман І.В. Товарознавство м’яса і м’ясних товарів : підручник / І.В. Сирохман, Т.М. Лозова. Навчальні посібники: 1. Пономарьов П.Х. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини : навчальний посібник / П.Х. Пономарьов, І.В. Сирохман. – К. : Лібра, 1999. – 272 с. 2. Завгородня В.М. Товарознавство пакувальних матеріалів : навчальний посібник / В.М. Завгородня, І.В. Сирохман. – Львів : вид-во ЛКА, 2004.
Головна Товарознавство Товарознавство продовольчих товарів. Наст >. Авторизуйтеся для перегляду анотації та можливості завантаження одним файлом. Світ водоростей Незвичайні рослини Тварино-рослини Рослини-хижаки Рослини-паразити Рослини-напівпаразити Рослини-верхолази Найбільша у світі квітка Симбіоз серед рослин Явище алелопатії Гіганти і карлики рослинного світу Дерева і кущі Трави Рослинні метаморфози Космополіти і ендеміки Незвичайні їстівні гриби "Оленячиймох", або ягель Хвощі та папороті Аконіти Цілющі рослини Реліктові рослини Найбагатші медоноси Плоди екзотичних рослин Най.
Товарознавство непродовольчих товарів. Частина 1. /За загальною редакцією Л.Г. Войнаш/Підручнник. У підручнику наведено відомості про теоретичні основи та зміст товарознавства: виробництво, класифікацію, характеристику асортименту і споживних властивостей та якості товарів господарського та культурно-побутового призначення. Уперше з єдиних позицій розглянуто принципи формування торговельного асортименту та контролю якості товарів.
5. Товарознавство продовольчих товарів. Зерноборошняні товари Кондитерські товари. М’ясо і м’ясні товари Молоко і молочні товари. Смакові товари. Жирові продукти. Рис. 1. Структурно-логічна схема курсу "Основи товарознавства продовольчих товарів" 5. Тема 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ТОВАРОЗНАВСТВА ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ. План лекції. 1. Предмет та завдання товарознавства продовольчих товарів. 2. Споживні властивості харчових продуктів. 3. Класифікація харчових продуктів. 4. Основи зберігання продовольчих товарів. 5. Основи консервування. 6. Стандартизація та якість харчових продуктів. & 1,.
Товарознавство продовольчих товарів. Рівень вищої освіти ступінь вищої освіти спеціальність. Освітньо-професійна програма. 3. Сирохман І.В., Задорожний І.М., Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих товарів . Підручник. — 4-е вид, переробл. і доп. — Київ: Лібра, 2007.
Коментарі
Дописати коментар