товарознавство продовольчих товарів підручник pdf
товарознавство продовольчих товарів підручник pdf
2. Бровко О. Г. Товарознавство. Продовольчі товари: навчальний посібник. Київ. Кондор. 2010. С. 730. 3. Завдання для перевірки знань студентів (кросворди) з дисципліни «Товарознавство продовольчих товарів» / Бевза С.С. – ВТЕК КНТЕУ. 2015 4. Кириченко Л.С. Крохмаль, цукор, мед та кондитерські вироби: Підручник. Київ. КНТЕУ. 2006. С. 360. 5. Колтунов В.А. Субтропічні та тропічні плоди: Підручник. 2005. С. 163. 6. Коробкіна З.В. Товарознавство смакових товарів: Підруч. Київ. КНТЕУ. 2013. С 379. 7. Орлова Н.Я. Продовольчі товари. Фрукти, ягоди, овочі, гриби та продукти. їхньої переробки: підручн.
Товарознавство непродовольчих товарів. Частина 1. /За загальною редакцією Л.Г. Войнаш/Підручнник. - К.: НМЦ "Укоопосвіта", 2004. У підручнику наведено відомості про теоретичні основи та зміст товарознавства: виробництво, класифікацію, характеристику асортименту і споживних властивостей та якості товарів господарського та культурно-побутового призначення. Уперше з єдиних позицій розглянуто принципи формування торговельного асортименту та контролю якості товарів. Відомості про радіаційне забруднення інших н< продовольчих товарів відсутні.
Товарознавство пакувальних матеріалів і тари. / . ISBN: 966-364-147-9 Язык: Украинский Формат: PDF Качество: Отсканированные страницы Количество страниц: 614 Описание . Підручник розрахований на подготовку бакалаврів, слеціалістів спеціальностей «Товарознавство і комерційна діяльність, «Експертиза товарів і послуг», «Товарознавство та експертиза в митній справі» з дисциплін «Товарознавство тари і пакувальних матеріалів», вивчення якої передбачено у навчальних закладах III і IV рівнів акредитації. Розглянуто сучасні тенденції пакування відповідніх груп продовольчих і деяких нетродовольчих товарів.
Підручник із загального товарознавства містить базові теоретичні матеріали та основні нормативні документи, пов’язані з класифікацією, вимогами до якості, пакуванням, маркуванням, зберіганням продовольчих товарів. Враховано також вимоги нових державних стандартів, технічних умов, підзаконних актів, зміни в асортименті певних груп і видів товарів. Враховано також вимоги нових державних стандартів, технічних умов, підзаконних актів змін в асортименті певних груп і видів товарів.
Товарознавство продовольчих товарів. Зерноборошняні товари Кондитерські товари. М’ясо і м’ясні товари Молоко і молочні товари. Смакові товари. Жирові продукти. Рис. 1. Структурно-логічна схема курсу "Основи товарознавства продовольчих товарів" 5. Тема 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ТОВАРОЗНАВСТВА ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ. План лекції. 1. Предмет та завдання товарознавства продовольчих товарів. 2. Споживні властивості харчових продуктів. 3. Класифікація харчових продуктів. 4. Основи зберігання продовольчих товарів. 5. Основи консервування. 6. Стандартизація та якість харчових продуктів. & 1, 2,.
Безкоштовно завантажити Підручник Доцяк В.С. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів для підготовки кухарів 4-го розряду (Частина ІІ), 2014. Для учнів професійно-технічних навчальних закладів. ЧАСТИНА ІІ. Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів для підготовки кухарів 4-го розряду. У підручнику подано товарознавчо-технологічну характеристику основних продуктів харчування, описано значення їх у харчуванні людини. Висвітлено раціональні способи механічної та теплової кулінарної обробки продуктів, її вплив на якість готової їжі.
3.1. Теоретичні основи товарознавства продовольчих товарів….36 3.2. Товарознавча характеристика зерна і продукти його переробки….47 3.3. Плодоовочеві товари та продукти їхньої переробки.61 3.4. Товарознавство - це наука, яка дає точні і повні знання про товари, їхні сорти, місце походження та продаж, засоби перевезення і зберігання.
«Товарознавство продовольчих товарів». з професії «Контролер-касир». Підготувала: майстер виробничого навчання Білоусова А.А. Методичний посібник може використовуватися при викладанні предмету:«Товарознавство продовольчих товарів» при вивченні теми за програмою в професійно-технічних навчальних закладах за професією «Контролер-касир» для курсового навчання. ПЛАН. продовольчих товарів: - Підручник. – Київ: «Видавництво «Лібра», 2007. ХІД УРОКУ.
Товарознавство продовольчих товарів. Рівень вищої освіти ступінь вищої освіти спеціальність. Освітньо-професійна програма. Товарознавство - навчальна і наукова дисципліна, що вивчає споживчі властивості товарів; класифікацію і кодування; фактори, що зумовлюють якість товарів, контроль і. оцінку його; закономірності формування та структуру асортименту товарів; умови збереження якості товарів при транспортуванні, в споживанні та експлуатації.
Втрати продовольчих товарів у процесі товаропросування..28 1.5. Стандартизація і сертифікація продовольчих товарів..31 1.6. Штрихове кодування і товарна класифікація експортно-імпортних продовольчих товарів..34 1.7. Зберігання продовольчих товарів в роздрібній торговельній мережі і вимоги до їх якості..38 2. Зерноборошняні товари..40 2.1. Хімічний склад зерна..40 2.2. Крупи..41 2.3.
10. Задорожний І.М. Товарознавство продовольчих товарів. Риба і рибні продукти : підруч. / І.М. Задорожний, І.В. Сирохман, Т.М. Растюк. – Львів : Коопосвіта, 2000. – 380 с. 11. Задорожний І.М. Товарознавство зерноборошняних товарів / І.М. Задорожний, В.П. Гавриліщин. – Львів: Компакт-ЛВ., 2004.-356 с. 12. Касьянов Г.И. Технология переработки рыбы и морепродуктов: Учебное пособие/ Г.И. Касьянов, Е.Е. Иванова, А.Б. Одинцов [и др.]. 17. Орлова Н.Я. Товарознавство продовольчих товарів. Фрукти, овочі, гриби та продукти їх переробки: підручник / Н.Я. Орлова, П.Х. Пономарьов. – К.: КНТЕУ, 2009 – 414с. 18. Пономарьов П.Х. Товарознавство тропічних і субтропічних фруктів / П.Х. Пономарьов.
Наш сайт надає будь які матеріали для навчання на повністю безкоштовних засадах – усі підручники з товарознавства ви легко можете дивитись з домашнього. Технологія зберігання продовольчих товарів. Колтунов В.А. Читати. Ринок і ресурси споживчих товарів. Автор невідомий. Читати.
Товарознавство. Продовольчих товарів. Підручник. ББК 65.050.09. С40 Рекомендовано Міністерством освіти і науки України. Підручник містить тести до всіх основних тем, які подані у відповідних обсягах з урахуванням споживних властивостей, асортименту, вимог до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання основних груп товарів. Підручник розраховано на студентів навчальних закладів ІІІ і IV рівнів акредитації зі спеціальностей економічно-комерційного і управлінського спрямування, а також товарознавчих спеціальностей: "Товарознавство і торгівельне підприємництво", "Товарознавство і комерційна діяльність", "Експертиза товарів і послуг".
Товарознавство продовольчих товарів Технология товаров (продоволь-х). 50 грн. Договорная. Рекламировать объявление Поднять в верх списка. Объявление от Частного лица. Состояние Б/у. OLX Доставка. Описание. Сирохман І.В., Задорожний І.М., Пономарьов П.Х. Товарознавство продовольчих товарів Підручник.— Київ: Лібра, 2002. — 368 с. Анотація та зміст – див. фото. Хлебников, В. И. Технология товаров (продовольственных) Учебник М.: Издательский дом "Дашков и К", 2000. - 426 с. Аннотация и содержание (что поместилось) – см. фото.
Втрати продовольчих товарів у процесі товаропросування . 28 1.5. Стандартизація і сертифікація продовольчих товарів . 31 1.6. Штрихове кодування і товарна класифікація експортно-імпортних продовольчих товарів . 34 1.7. Зберігання продовольчих товарів в роздрібній торговельній мережі і вимоги до їх якості . 38 2. Зерноборошняні товари . 40 2.1. Хімічний склад зерна . Товарознавство продовольчих товарів" (djvu). Архивы с книгой под паролем. Стоимость пароля - 25 грн.
1. 1. Завдання товарознавства. 1. 2. Товарознавча характеристика конкретних товарів. 1. 3. Терміни, використовувані в товарознавстві. 1. 4. Поняття про споживчі властивості та їх класифікація. 1. 5. Загальні поняття про стандартизацію і сертифікацію. 2. Управління якістю і асортиментом товарів. Якість, номенклатура споживчих властивостей і показників. 2. 1. Якість товарів та її показники. 2. 2. Градація якості товарів. 2. 3. Кількісна характеристика товарів. 2. 4. Фізичні властивості товарів. 2. 5. Класифікація продуктів.
Меню сайту. Головна сторінка. Підручники. Посібники. Нові надходження. Категорії розділу. Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування [3]. Електрогазозварник [7]. Слюсар [8].
Коментарі
Дописати коментар